YENİŞEHİR U-18’DE TÜRKİYE ŞAMPİYONU 

MEDYA21- Diyarbakır’ın merkez Yenişehir ilçe Belediyesi Spor Kulübü Atletizm sporcularından Mazlum Tunçer, İstanbul’da yapılan U-18 atletizm yarışlarında Türkiye Şampiyonu oldu.

Atletizm ve diğer spor branşlarında Yenişehir Belediyespor Kulübü’nün bir çok başarıya imza attığını belirten Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, Spora ve sporculara her zaman destek olacaklarını söyledi.

BAŞARIYA İMZA ATTILAR

Yenişehir Belediyespor Kulübü Antrenörleri ve sporcularının son bir ayda bir çok başarıya imza attıklarını anlatan Beşikci, şöyle konuştu:

“Öncelikle Türkiye Şampiyonu olan atletimiz Mazlum Tunçer’i tebrik ediyorum. Bu sporcumuzun yanı sıra sporcularımız Benna Pektaş ile Ecem Naz Ertaş 13-20 Şubat 2022 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan Yıldız Bayanlarda Muay-Thai Kick Boks Avrupa Şampiyonası’nda Milli Takımımızda yer alacaklar. Bunların dışında Genç Takım Grup maçlarında Yenişehir Kulübü Voleybol Takımımız da şampiyon olarak Bölge şampiyonasında ilimizi temsil edecek. Spor Tırmanış Bölge Yarışmasında da porcularımız, 2 Gümüş, 3 Bronz madalya alarak Nevşehir’de düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandılar.” HABER MERKEZİ

Yorum Gönderin

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir