YENİŞEHİR’DEN BİLGİLENDİRME ZİYARETLERİ

MEDYA21- Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci’nin talimatıyla Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri bilgilendirme ziyaretlerinde bulunarak, hazırladıkları yeni projeleri yetiştiricilik, üretim ve turizm konularında muhtarlar ile işletme sahiplerine bilgi verdi.

Kırsal kalkınma projelerine büyük önem veren Başkan Beşikci, “Kırsala yönelik projelerimizle kadınlarımızın istihdama katılımlarını sağlamayı, kırsal alanlardaki ekonominin geliştirilmesini ve iş imkânlarının arttırılmasını, yerel kalkınma kapasitesinin güçlendirilmesini, yaşam kalitesinin arttırılmasını, kırsal çevrenin korunmasını ve geliştirilmesini sağlamayı amaçlıyoruz. Bu amaçlarla Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerimiz muhtarlarımızı ve işletme sahiplerini ziyaret ederek bilgilendirme çalışmaları yaptılar” dedi.
Bunun yanısıra Kırsal Hizmetler Müdürlüğü Dönümlü, Elidolu, Alpu ve Hantepe Mahalle muhtarlarıyla birlikte, hayvancılık ve fidancılık işletmeleri yöneticileriyle projeler konusunda istişarelerde bulundular. HABER MERKEZİ

Yorum Gönderin

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir