ERBAKAN: REFERANSIMIZLA GELİYORUZ

MEDYA21- Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Milli Görüş ruhuyla siyaset yapacaklarını belirterek, “50 senelik ‘Milli Görüş’ referansımız ile geliyoruz” dedi.

Necmettin Erbakan’ın 40 senelik mücadelesi boyunca ayırım yapmadığını, memleketin bütününe aynı hizmeti götürdüğünü vurgulayan  Erbakan, “Bizleri iş bitirme belgesi olmayanlarla lütfen karıştırmayın. Bir de tabii iş bitirme belgesi olmayanların yanında iş batıran belgesi olanlar var. Bunlar da daha önce gelmişler, denenmişler, bakanlık yapmışlar, başbakanlık yapmışlar ama adaleti tesis edememişler. 50 yıl boyunca yapılan hizmetlerin güvencesiyle geliyoruz” ifadelerini kullandı. Gündemlerinde ittifak olmadığını dile getiren Genel Başkan Erbakan, şöyle konuştu:

“Ancak bu kimseyle asla bir ittifak içerisine girmeyeceğimiz anlamına da gelmiyor. Seçime 3-4 ay kala Türkiye’nin o anki durumunu göz önüne alarak, ona göre bir karar alacağız. Tek başına yola çıkmayı düşünüyoruz. İnşallah milletimizin teveccühüyle bunu başarmak bizlere nasip olur. Diyarbakır’a kardeşlik, barış bilinciyle, her ırk ve kesimden insanı kucaklama aşkıyla, heyecanıyla geldik. Hedeflere hep birlikte en kısa zamanda ulaşmayı umuyoruz. Bölgedeki ve tüm Türkiye’deki insanımız saadete ve selamete biran evvel erişir, Yeniden Refah Partimizin çalışmaları da inşallah bu hedefe ulaşmada vesile olur.”

Parti kongresinin ardından Erbakan, esnaf ve kanat önderleriyle bir araya geldikten sonra, kent merkezinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Partisinin il yöneticileriyle birlikte vatandaşların sorunlarını dinleyen Erbakan, partisine teveccühün her geçen gün arttığının altını çizdi. HABER MERKEZİ

Yorum Gönderin

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir