KARAMAN, YENİ GÖREVİNE BAŞLADI

MEDYA21- Diyarbakır’ın merkez Kayapınar ilçesi Kaymakamlığına ve Belediye Başkan Vekilliğine atanan Arif Karaman, yeni görevine  başladı.
İçişleri Bakanlığınca Diyarbakır’ın merkez Kayapınar Kaymakamlığına atanan Ankara’nın Ayaş Kaymakamı Arif Karaman,  Diyarbakır’a gelerek göreve başladı. Aynı zamanda Kayapınar Belediye Başkan Vekilliği görevini de yürütecek olan  Karaman, Kaymakamlık ve Kayapınar Belediyesi idarecileri ve daire müdürleri tarafından karşılandı.

Önce Kaymakamlık makamında ilçe kurum müdürleri ile bir araya gelen Kaymakam Karaman, daha sonra Kayapınar Belediyesi’ne geçerek, Birim Müdürlerince kapıda karşılandı. Kaymakam Karaman, daire müdürleriyle makamda bir süre sohbet etti.
ARİF KARAMAN KİMDİR?
1978 yılında İstanbul’un Fatih ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Bahçelievler lisesinde tamamladı. 2001 yılında Sakarya Üniversitesi İktisadi ve İdari bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Bir süre özel sektörde çalıştıktan sonra 2007 yılında Mülki İdari Amirliği mesleğine intisap etti.
Kaymakam Adayı olarak Kandıra ve Sarız ilçelerinde Kaymakam vekilliği görevini ifa ettikten sonra yabancı dil eğitimi ve İngiliz İdari Sistemi üzerine araştırma yapmak amacıyla Birleşik Krallık’ta bir yıl süreyle bulundu. 2010 yılı nisan ayında Salıpazarı Kaymakamlığına, 2012 yaz kararnamesi ile de Köse Kaymakamlığına atanan Arif Karaman, 2014 tarihli kararname ile Fındıklı Kaymakamı ve 2016 yılı aralık ayında Adilcevaz Kaymakamı olarak görev yaptı. 2019’da Ankara Ayaş Kaymakamlığına atanan  Karaman, son kararname ile Kayapınar’a tayin oldu. Arif Karaman, evli ve iki çocuk babasıdır. HABER MERKEZİ

Yorum Gönderin

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir