DELAL VE MAZLUM MİLLİ TAKIM YOLUNDA

MEDYA21- Yenişehir Belediyesi Spor Kulübü’nde faaliyet gösteren Diyarbakırlı Delal ve Mazlum, Atletizm Milli Takım alt yapısına seçildi.

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Spor Kulübü sporcuları Delal Köse ve Mazlum Tunçer, Adana’da düzenlenen Türkiye Kros şampiyonasında yeni bir başarıya imza atarak, Atletizm Milli Takımının alt yapısına seçilmeyi başardı. Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, başarılı sporcular Delal Köse ve Mazlum Tunçer’in her zaman yanında olacaklarını söyledi.

Yenişehir Belediyesi Spor Kulübü’nün bünyesinde bulunan ve çeşitli spor dallarında yetenekli olan sporcuların ulusal ve uluslararası arenada başarılı olabilmeleri için tüm destekleri sağladıklarını belirten Beşikci, şöyle dedi:

“Öncelikli hedefimiz yetenekli çocuk ve gençlerimizi yetenekleri doğrultusunda sporun çeşitli dallarıyla buluşturmak ve bu yönde eğitim vermektir. Sporcu unvanını layıkıyla taşımaları ve ilimizi, ilçemizi temsilen kazandıkları başarılarıyla gurur duymaktır. Türkiye Kros il ve ilçe karmaları ve Kulüpler Kros Şampiyonası’nda U 14 kızlarda Delal Köse, U 16 erkeklerde Mazlum Tunçer, Atletizm Mili Takımının alt yapısına seçildiler. Bu sporcularımızın bizlere yaşattıkları bu gurur motivasyonumuzu daha da arttırmaktadır. Sporcularımızın ve azimle çalışan antrenörlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” HABER MERKEZİ

Yorum Gönderin

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir