HAREKET HALİNDEKİ OTOMOBİL ALEV ALEV YANDI

DİYARBAKIR'IN BİSMİL İLÇESİNDE SEYİR HALİNDE OLAN OTOMOBİLİN MOTOR KISMINDAN ALEV ALARAK YANARAK KULLANILAMAZ HALE GELİRKEN HER HANGİ BİR CAN KAYBI YA DA YARALANMA GELMEDİ. (HASAN GÜNDÜZ - SEDAT IRMAK/DİYARBAKIR-İHA) Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde seyir halinde olan otomobil motor kısmından alev alıp yanarak kullanılamaz hale geldi.

MEDYA21-Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde seyir halindeki bir otomobil, motor kısmından yükselen alevlere teslim olup kullanılamaz hale geldi.

Olay, Bismil ilçesine 10 kilometre uzaklıktaki Ambar Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinen bilgiye göre, Hasan Doğan yönetimdeki 10 GHA 77 plakalı otomobil, seyir halindeyken motor kısmında aniden dumanlar yükseldi. Durumu fark eden sürücü Doğan, aracı yol kenarına park ederek kendini dışarı attı. Alevlerlerin her tarafını sardığı otomobil, alev alev yandı. İhbar üzerine bölgeye Bismil Belediyesi İtfaiye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 20 dakikalık çalışması sonucu alevler söndürülürken, otomobil demir yığınına döndü ve kullanılamaz hale geldi. (İHA)

Yorum Gönderin

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir